tiistai 13. syyskuuta 2011

Unelma päivä... Unelma pyörä...

Täytyy kyllä sanoa että on ollut poikkeuksellisen hyvä päivä,  aamuuisesta sähläilystä huolimatta. Tämän päiväinen koe suojui yllättävän hyvin siihen nähden etten ollut lukenut kuin vain kerran ja koulussa pähkäiltiin Alzheimerin taudista ja aivoinfarktista hieman ennen koetta. Joka tietenkin auttoi kokeen tekemiseen. Matikantunti oli myös yllättävän rento. Luokka oli suhteellisen hiljainen ja rauhallinen, lukuun ottamatta minua ja luokkatoveriani. Selvittelimme lääkelaskuja yhdessä ja ilmeisesti kovaan ääneenkin, opettajan huomautuksista päätellen.
Kävin myös paikallisesta Koivukylän Citymarketista ostamassa uuden sisäkumin, vanhaan(mutta uudempaan kuin edelliseen), pyörääni. Se olisi jo ajat sitten pitänyt ostaa, sillä pyörä on seissyt yli kaksi vuotta autotallissa odottelemassa uutta kumia. Nyt se sitten on sisäkumin ja pesun jälkeen kuin uusi!

Tämä on siis edellinen fillari, joka on kaikin puolin epämukava ja todella kulunut.

painajaiseni...

Saaneen esitellä: kaunis, ihana ja maailman mukavin.... pyörä!

Huom! Satulassakin kukkasia. :)
Huom!Hom! renkaassa kukkasia. :)
 Tämänlainen pyörä. Tuo on kyllä ensteks paras kulkuneuvo! Niin mukava ajoasento ja älyttömän pehmeä satula. Tuolla voisin polkea vaikka maailman ääriin.
Huomenna luultavasti sadekeliä on luvattu, ei pääse kruisailemaan kouluun. Ainahan sitä voi toivoa hyvää säätä. :)
Nyt jatkuu päivä hyvillä, tai oikeastaan vielä paremmilla mielin. Toivottavasti on muillakin ollut mukava päivä. Mutta jos ei niin piristä päivääsi tekemällä jotain sellaista mitä olet jo pitkään halunnut tehdä, muttet ole saanut mitään aikaiseski. Sen jälkeen on olo mitä mahtavin. Tai sitten toiseksi paras lääke turhautumiseen/ankeuteen on katsoa mikä tahansa Disneyn vanhoista elokuvista. Minuun se tepsii ainakin silloin kun olen kipeä tai muuten vaan todella tylsistynyt. Mutta nyt saa bloggaus riittää ja on aika kiittää, aika muihin hommiin nyt jo rientää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti