maanantai 12. syyskuuta 2011

Innostus iski...

Nyt tuntuu siltä että haluan kirjoitella tänne kaikkea mitä ikinä keksinkin, tämä blogi oli älyttömän hyvä idea. Kiitokset ideasta kuuluu parhaalle ystävälle! Kiitosta vain! Tästä piti tulla aluksi vain ''kynsilakka'' blogi, mutta haluan kirjoitella kaikkea mitä on mielessä, mutta kyllä niistä kynsien nätiksi tekemisistäkin aion kirjoittaa, tottakai kuviakin tulee upeista luomuksistani. :) Tässä tulee siis hieman ensimakua tähän blogiin.
Oma ihana huoneeni(itse olen sisustanut), vähän on järjestys tuosta muuttunut. Onneksi ei tarvitse vielä pitkään aikaan muuttaa omaan kotiin, en nimittäin haluaisi luopua tästä huoneesta. :)
                   
Mökillä kävin kävelyllä ja onneksi tuli otettua kamera mukaan, luonnosta saa nimittäin ihania kuvia.


on se taivas kyllä hyvin kaunis.

Oli pakko kävyistä väsätä jotain suloista ja tuollainen siitä sitten tuli. Tuo teksti oli ollut tuossa melkein viikon, ehkä ylikin.
Sellaista sitten tuleman pitää. Nyt pitää räpsiä paljon kuvia ja lisätä niitä tänne.

Olipa ihanaa pyöräillä tänään kotiin! Voitte vaan kuvitella millaista on pyöräillä, kun yhtäkkiä alkaa satamaan vettä kuin sangosta kaadettaisiin... Ei kovin mukavaa... Vieläkin tuo ihanan sateinen keli jatkuu, onneksi ei tarvitse siitä kärsiä sen enempää.
Tämän kertainen päivitys saa jäädä tähän, ensikerralla tulee sitten jotain ihan muuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti