keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Näin se tehdään...

Tällä kertaa halusin näyttää teille kuinka tehdä tämänlaiset kynnet.
Valitan kuvan kokoa, jos olisi isompi niin laatu olisi huomattavasti huonompi.
 Nämä kynnet ovat helppo tehdä jos on hyvät välineet. Voit käyttää oikeastaan minkälaisia värejä tahansa ja tehdä kuvioita mitä ikinä tulee mieleen, mutta itse valitsin nämä sillä nuo värit ovat iloisia, lämpimiä ja ennen kaikkea kesäisiä, vaikkei kesä olekkaan. :D
Nyt pitemmittä puheitta aloitetaan!
Huom! Joka lakkauskerran jälkeen anna lakan kuivua. Kun lakka on kuiva voit jatkaa seuraavaan vaiheeseen. :)
 Ennen tätä keltaista(seppälästä ostettu ''beauty uk'')kynsilakkaa laitoin pohja lakan, joka oli väritön. Aluslakaksi sopii oikeastaan mikä tahansa läpinäkyvä lakka joka kuivuu nopeasti. Itse käytän milloin mitäkin pohjana. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta jotta sain parhaimman tuloksen. Jos lakka on täyteläinen ja peittää kokonaan kynnen oman värin niin yksi kerros riittää.

 Tähän seuraavaan vaiheeseen tarvitset jotain millää niin sanotusti ''taputetaan'' seuraavaa lakkaa kynteen. Itse käytin tässä kohdassa meikkisientä ja persikan sävyistä lakkaa. Lakka on oikeastaan hieman oranssi, muttei täysin, kuva vääristää hieman. Laita oranssia/persikan väristä lakkaa meilkein koko kynnelle, mutta jätä kynnen tyvestä keltaista näkyviin siten, että väri näyttäisi vaihtuvan melko tasaisesti.
 Lakka on ostettu Jumbon JC:stä, en muista minkä nimistä lakka oli. Olin nimittäin tyhmänä repäissyt etiketin pois. :D Mutta tältä kynsien pitäisi tässä vaiheessa näyttää.
 Laitoin tätä hieman kimaltavaa oranssia kynsilakkaa samalla tavalla kuin edellistä, mutta nyt vain vähemmän korostamaan sitä oranssia. Jätin hieman sitä edellistä väriä näkyviin. Toivottavasti tähän mennessä on ollut hyvät ja selkeät ohjeet. Kuten varmaan jo huomasit, tämä ei ole kovin vaikeaa. :) Ja vielä tuon GOSH kynsilakan numero on 581 ja väri on orange drops.
 Tässä vaiheessa laitoin Mavalan Los Angeles:ia samalla tavalla meikkisieneen ja sillä taputtelemalla lakkaa hieman kynsien kärkiin, ei paljoa, vain sillä tavalla että värit korostuu kauniisti ja alla olevat oranssit näkyvät. Ei vieläkään kovin vaikeaa.
Tämä kuva on ehkä hieman epäselvä, mutta tarkoituksena oli siis tehdä KISS nail art - kynsilakalla kukkia. Voit siihen käyttää muitakin tuotteita, mutta helpoiten kukat saa tehtyä ohuella tarkalla siveltimellä. Jos et omista ohuita siveltimiä tai nail art lakkoja voit käyttää esimerkiksi hammastikkua, sillä ei vain saa kovin tarkkaa jälkeä. Tähän olisin voinut laittaa videon miten tehdä minkälainen kukka tahansa, mutten omista videokameraa, pahoittelen. :( Jos kiinnostaa nähdä miten ne tehdään, löydät youtubesta hyviä videoita.
Lopuksi sitten laitetaan päällyslakka, joka suojaa kynsilakkoja kulumiselta.
Valmiiden kynsien kuva näkyy kirjoituksen alussa. :)
Ajattelin ensin tehdä vain värejä kynsiin, enkä ollenkaan kuvioita. Lopulta päädyin siihen tulokseen että kynteni olivat tylsät ilman minkäänlaisia kuvioita. Kukkakuvioon päädyin siten, että olen aiemmin tehnyt niitä ja ne ovat helppoja ja kauniita. Ja jos lakkaa menee kynsien yli voit putsata sormet laittamalla topsi puikkoon kynsilakan poistoainetta ja hangata tahriintuneeseen kohtaan.
Toivottavasti oli selkeät ohjeet ja tarpeeksi hyvin selitetty.
Kiitos katselusta ja pidä hauskaa kynsien tekemisessä, toivottavasti onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti