tiistai 14. helmikuuta 2012

Talven tempauksia...

Voisin aloittaa sillä ettei hiukseni ole enää entisellään. Sain hyvän idean koulussa viimeisillä tunneilla. Ajattelin ääneen että olisikohan tullut aika värjätä hiukseni pitkästä aikaa. Onhan siitä jo reilut kaksi vuotta kun viimeksi olen vaihtanut hiusten väriä. Laitoin ajatuksen käytäntöön ja kipaisin koulun jälkeen Koivukylän Citymarketissa ja ostin ihanan punertaavan värin. Värjäys onnistui mutkitta ja lopputulos oli odotettua parempi.

Kuvasta ei näe kauheasti punertavuutta mutta eivät ne täysin punaiset olekaan.
Oli aivan mahtava yllätys kun tulin kotiin sunnutaina! Minua odotti huoneessa kirpputorilta ostettu huuliharppu. Kylläpäs se saikin minut iloiseksi! Ihanaa kuinka pienestä sitä nauttiikaan ja saa ilahtua ja yllättyä. Elämän pieniä nautintoja ja riemua. Arvatkaapa vaan maltoinko olla tekemättä heti uudelle huulikselleni koteloa?! No en tosiaan malttanut! Koristelutkin sain tehtyä, vaan en samana päivänä. Mahtavaa kun osaa, haluaa ja tykkää askartelusta ja näpertelystä. Siitä tulee hyvä mieli!


  
Kaksi armasta huuliharppuani.
En tiedä onko muut samaamieltä kanssani, mutta mielestäni tänävuonna on ollut mitä ihanin talvisää. Ei se pieni pureva pakkanen häiritse lainkaan jos on osannut pukeutua lämpöisesti ulkoilmaan. Itse en ole joutunut kärsimään kylmästä, toisaalta palelen hyvin harvoin. Vaikka talvi onkin ollut kaunis ja luminen, odotan innolla kevättä ja kesää. En oikein osaa sanoa olenko kesä-, kevät-, syys- vai talvi-ihminen. Taidan pitää kaikista vuodenajoista, ehkä se kevät nousee ykkössijalle. On hyvin kaunista nähdä keväällä miten luonto puhkeaa kukkaan. Myös ihmiset muuttuvat kevään tultua toisenlaisiksi. On enemmän energiaa ja jaksamista.
Olin melkein unohtaa... Hyvää ja riemuisaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! Lämpöä ja rakkautta kaikille! 
Toivon että muillakin kuin minulla on ollut hyvä päivä.






2 kommenttia:

  1. Kivasti kirjoitit! Hyvä mieli taisi tulla myös kesätyön hausta? Terveisin äiti olkkarista =)

    VastaaPoista